Per 1 juli 2015 is het vernieuwde arbeidsrecht en ontslagrecht ingegaan. Bent u als werkgever voorbereid op de wijzigingen in het kader van de Wet werk en zekerheid (WWZ)? Wat is de juridische én organisatorische impact op uw onderneming? Waar moet u als werkgever op letten? Wordt het gemakkelijker? Wordt het goedkoper? Wat zijn de valkuilen? 

Een overzicht van de belangrijkste veranderingen

Bij de Wet werk en zekerheid gaat het niet alleen om de veranderingen per 1 juli 2015. De eerste wijzigingen in het arbeidsrecht zijn al per 1 januari 2015 in werking getreden.

Lees meer over de belangrijkste veranderingen in de Whitepaper Wet werk en zekerheid.

Meer weten? Bel ons vrijblijvend op!

Hebt u vragen naar aanleiding van de informatie in de Whitepaper of wilt u een concrete vraag voorleggen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Goede informatie is nu van groot belang om verkeerde keuzes of onnodige risico’s te vermijden. Daarom zijn telefoongesprekken, waarbij wij aan u in een kort bestek advies kunnen geven waar ú wat aan hebt, geheel kosteloos.

Verdere dienstverlening gewenst?

Het kan zijn dat u na een eerste, vrijblijvend gesprek behoefte hebt aan verdere dienstverlening. Denk daarbij onder andere aan het controleren van een arbeidsovereenkomst dat u regelmatig gebruikt of aan het opstellen van een correcte schriftelijke motivering voor een concurrentiebeding in een tijdelijk contract.

Voor deze dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Over Advocatenkantoor Tavasszy

Advocatenkantoor Tavasszy is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Ons slagvaardige kantoor kenmerkt zich door persoonlijke en snelle communicatie en duidelijke advisering. Bij onze advisering wijzen wij u de weg in het woud van regelgeving en vertalen ingewikkeld juridisch taalgebruik naar praktische en effectieve toepassing in úw belang.

Daarnaast brengen we evenwicht in uw situatie, conflict of organisatie. Onder het nieuwe ontslagrecht zal soms eerder en op andere manieren geprocedeerd moeten worden. Ook daarbij zijn we pragmatisch en gaan daarom altijd voor het beste resultaat voor ú. Wilt u van onze dienstverlening gebruik maken, aarzel dan niet. Advocatenkantoor Tavasszy staat altijd voor u klaar.