Vragen(v)uurtje

“Wij weten wat u weten wilt”

vragenvuurtje_orangeWij nemen graag onduidelijkheden weg en gaan indien gewenst de diepte in. Daarvoor komt Attila Tavasszy graag langs op locatie. Dit kan voor uiteenlopende doeleinden. Zo kunnen we veelgestelde vragen voor leden van werkgeversverenigingen wegnemen, of kunnen we binnen een bedrijf een afdeling HRM of P&O voorlichten. Ook het organiseren van workshops behoort tot de mogelijkheden.

Voor uw onderneming

Advocatenkantoor Tavasszy is er niet alleen voor u als ondernemer maar is er ook voor uw personeel. Daarom praten we uw bedrijf graag bij over actuele ontwikkeling in uw bedrijf of over arbeidsrecht in het algemeen. Zo is uw organisatie weer goed op de hoogte!

Werkgeversverenigingen

Ook werkgeversverenigingen kunnen bij ons aankloppen voor voorlichting, workshop of masterclass. Wij kennen uw branche en kunnen uw leden bijpraten over recente ontwikkelingen in het betreffende vakgebied. We beantwoorden de meest gestelde vragen van uw leden en brengen in kaart aan welke kennis behoefte is. Dit doen we al voor werkgeversverenigingen in verschillende branches. Waar en wanneer u wilt.