Vragen(v)uurtje

“Wij weten wat u weten wilt”

vragenvuurtje_orangeAdvocatenkantoor Tavasszy helpt u graag verder en gaat indien gewenst samen met u de diepte in. Daarvoor kom ik, Attila Tavasszy, graag bij u langs op locatie. Dit kan voor uiteenlopende doeleinden.

Voor uw onderneming

Advocatenkantoor Tavasszy is er niet alleen voor u als ondernemer maar is er via u ook voor uw personeel. Daarom praat ik u als ondernemer of uw afdeling HRM graag bij over actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht. Ook ben ik graag een sparring partner voor u of de afdeling HRM voor de wat complexere zaken.

Arbodiensten

Regelmatig maak ik mee dat arbodiensten in hun praktijk geconfronteerd worden met arbeidsrechtelijke vragen, ook als die weinig of niets te maken hebben met verzuim en re-integratie. Een arbodienst is nu eenmaal een voor de hand liggend aanspreekpunt. Ik geef graag een juridische en praktische feedback op de belangrijkste vragen die spelen.

Werkgeversverenigingen

Ook werkgeversverenigingen kunnen bij Advocatenkantoor Tavasszy terecht voor voorlichting, een workshop of een masterclass. Zo kan ik een sparring partner zijn bij het bespreken van actuele ontwikkelingen en het vinden van oplossingen voor nieuwe aandachtspunten. bijvoorbeeld als gevolg  van nieuwe wetgeving of knelpunten in de bestaande CAO.

Ook kunnen bijvoorbeeld de leden worden bijgepraat om zo praktisch en snel weer helemaal op de hoogte te zijn van de belangrijkste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Ik beantwoord ook graag in een workshop de meest gestelde vragen van uw leden en breng in kaart aan welke kennis behoefte bestaat. Dit doe ik al voor werkgeversverenigingen in verschillende branches. Waar en wanneer u wilt.