Health check

“Gebruikt u nog de juiste documenten?”

care_orange

De ervaring leert dat bedrijven vaak lang gebruik blijven maken van een bepaalde format voor hun overeenkomsten of andere belangrijke juridische documenten. Of dat bepaalde ‘standaard documenten’ toch regelmatig iets worden aangepast, zonder dat dit goed wordt gedocumenteerd. Dit kan betekenen dat in één organisatie onnodig meerdere varianten van bepaalde overeenkomsten worden gebruikt. Het komt ook voor dat de regels na verloop van tijd weer net wat anders worden uitgelegd dan aanvankelijk. Dit alles brengt in de praktijk extra risico’s en kosten met zich mee. De wereld van het arbeidsrecht en het ontslagrecht is een snel veranderende wereld. Advocatenkantoor Tavasszy helpt u graag bij de controle of uw bedrijf qua arbeidsrecht nog voldoende bij de tijd is en helpt u bij de benodigde aanpassingen.

Advocatenkantoor Tavasszy houdt u graag up-to-date omtrent het arbeidsrecht en uw contracten op andere gebieden. Zo worden desgewenst de (arbeids)overeenkomsten en overige juridische documenten die uw onderneming met enige regelmaat gecontroleerd en worden deze naar wens aangepast. Men kan immers ook niet altijd gebruik maken van standaard documenten. Het bespreken van het personeelsbeleid dat u voert, kan hier vanzelfsprekend ook deel van uitmaken.

Ook kan Advocatenkantoor Tavasszy bijvoorbeeld samen met u een gesprek aangaan met uw andere dienstverleners, zoals uw accountant, administratiekantoor of arbodienst, om te kijken of en hoe vanuit arbeidsrechtelijk en overig juridisch oogpunt de dienstverlening aan u kan worden geoptimaliseerd. Dat kan leiden tot interessante kostenbesparingen. Ieder heeft zo zijn eigen rol. Dit alles maakt dat de dienstverlening aan u efficiënter en effectiever wordt.