Advies

“Voorkomen is beter dan genezen”

business-740077_orangeAls ondernemer bent u op zoek naar een duurzame samenwerking en naar advies met werkelijk toegevoegde waarde. Een ‘probleem’ of situatie oplossen is één, maar hoe kan herhaling zoveel als mogelijk voorkomen worden? Ook met dit in het achterhoofd maakt Advocatenkantoor Tavasszy zich sterk voor uw bedrijf en uw belangen en denkt met u mee.

De regels die op u van toepassing zijn, zijn in constante beweging, onder meer vanuit de politiek. Advocatenkantoor Tavasszy houdt deze ontwikkelingen consequent bij en weet wat er speelt. Dat is ook wat Advocatenkantoor Tavasszy terug hoort van haar klanten.

> Klanten aan het woord

Samenwerking is maatwerk

In overleg met u wordt de beste manier van samenwerken bepaald. Dat kan op allerlei manieren, zoals op basis van een abonnement als u met enige ondersteuning nodig hebt, maar dit ook geen omvangrijke kwesties betreft. Een andere opties is een knipkaart waarbij u van tevoren 4 adviesuren of een veelvoud daarvan tegen een gereduceerd tarief inkoopt. Heeft u liever een vast uurtarief of een vaste prijs voor de hele zaak dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.