Advies

“Voorkomen is beter dan genezen”

business-740077_orangeAls ondernemer bent u op zoek naar een duurzame samenwerking en naar advies met werkelijk toegevoegde waarde. Een ‘probleem’ of situatie oplossen is één, maar hoe kan herhaling zoveel als mogelijk voorkomen worden? Wij maken ons sterk voor uw bedrijf en uw belangen. Daarom vinden wij het belangrijk dat we uw bedrijf en de branche waarin u werkzaam bent goed kennen. Daar hebt u voordeel bij, omdat we u dan proactief kunnen aangegeven wat voor uw situatie van belang is, nu en in de toekomst, óók als uw vraag daar niet specifiek over gaat. Wij vinden het daarom juist prettig als wij worden gebeld om vrijblijvend mee te denken over een bepaalde situatie. Voor dergelijke telefoongesprekken brengen wij dan ook niets in rekening. Dat noemen wij service.

Zoals u weet is het arbeidsrecht in constante beweging, onder meer vanuit de politiek. Advocatenkantoor Tavasszy houdt deze ontwikkelingen consequent bij en weet wat er speelt. Daar prijzen onze bestaande klanten ons ook voor.

> Klanten aan het woord

Samenwerking is maatwerk

In overleg met u bepalen we de beste manier van samenwerken. Dat kan op allerlei manieren, zoals op basis van een abonnement als u met enige ondersteuning nodig hebt, maar dit ook geen omvangrijke kwesties betreft. Een andere opties is onze knipkaart waarbij u van tevoren 4 adviesuren of een veelvoud daarvan tegen een gereduceerd tarief inkoopt. Heeft u liever een vast uurtarief of een vaste prijs voor de hele zaak dan kan dat. Ook is het mogelijk om afspraken te maken op basis van te behalen resultaten.