Per 1 juli is het arbeidsrecht en het ontslagrecht ingrijpend gewijzigd door de Wet werk en zekerheid (WWZ). Wat is hiervan de juridische én organisatorische impact op uw onderneming? Waar moet u als werkgever op letten? Hoe luiden de eerste uitspraken van rechters? Wat zijn uw eerste ervaringen? 

IN ÉÉN ONBIJTSESSIE BENT U OP DE HOOGTE VAN DE BELANGRIJKSTE WIJZIGINGEN

Arbeidsrecht voor ondernemers

Wij nodigen u graag uit op vrijdag 11 september 2015 voor een informatieve ontbijtsessie bij Advocatenkantoor Tavasszy in Den Haag van 08.00 tot 09.30 uur. Inloop vanaf 07.30 uur.

Wat gaat er gebeuren: tijdens de bijeenkomst krijgt u allereerst een overzicht van de belangrijkste wijzigingen. Het centrale thema dit keer wordt ‘Dossieropbouw bij disfunctioneren‘. De bijeenkomst heeft een informatief en interactief karakter. De ontbijtsessie is gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets. Vragen staat vrij.

Voor wie: voor ondernemers, bestuurders en personeelsfunctionarissen.

Locatie: International Office Centre aan de Molenstraat 15 te Den Haag.

Aanmelden: Aanmelding kan via e-mail: info@tavasszy.nl. Om het informatieve karakter van de ontbijtsessie te bevorderen, is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is daarom pas mogelijk na bevestiging van uw plaats.

Graag bij aanmelding de volgende gegevens vermelden: uw naam, functie, bedrijfsnaam, vestigingsplaats en telefoonnummer.

Parkeren: parkeergarage bij Hilton hotel aan de Mauritskade of Q-Park parkeergarage aan de Torenstraat.

Meer weten over deze bijeenkomst: Bel (070 361 17 17 / 06 22485915) of mail (info@tavasszy.nl) ons.

Over Advocatenkantoor Tavasszy

Advocatenkantoor Tavasszy is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Ons slagvaardige kantoor kenmerkt zich door persoonlijke en snelle communicatie en duidelijke advisering. Bij onze advisering wijzen wij u de weg in het woud van regelgeving en vertalen ingewikkeld juridisch taalgebruik naar praktische en effectieve toepassing in úw belang.

Daarnaast brengen we evenwicht in uw situatie, conflict of organisatie. Onder het nieuwe ontslagrecht zal soms eerder en op andere manieren geprocedeerd moeten worden. Ook daarbij zijn we pragmatisch en gaan daarom altijd voor het beste resultaat voor ú. Wilt u van onze dienstverlening gebruik maken, aarzel dan niet. Advocatenkantoor Tavasszy staat altijd voor u klaar.