Ziekteverzuim van personeel is voor veel ondernemers een regelmatig terugkerend onderwerp. Welke situaties doen zich regelmatig voor? Hoe kan een werkgever hiermee het beste omgaan? Zijn er bepaalde “best practices” die de werkgever of de ondersteunende HR-afdeling het beste kan volgen? Wanneer bestaat er ruimte voor uitzonderingen op deze algemene richtlijnen en hoe kunt u zelf het succes daarvan beïnvloeden of risico’s zoveel als mogelijk beperken? Welke mogelijkheden biedt het nieuwe ontslagrecht om als werkgever meer pro-actief met regelmatig ziekteverzuim om te gaan? 

 

IN ÉÉN ONBIJTSESSIE BENT U OP DE HOOGTE VAN DE BELANGRIJKSTE VRAAGSTUKKEN EN OPLOSSINGEN ROND ZIEKTEVERZUIM

Ontbijtsessie Arbeidsrecht voor ondernemers

Wij nodigen u als werkgever of als HR/HRM adviseur graag uit op één van de aankomende informatieve ontbijtsessies bij Advocatenkantoor Tavasszy in Den Haag van 08.00 tot 09.30 uur. Inloop vanaf 07.30 uur.

Wanneer: dinsdag 6 december 2016, dinsdag 13 december 2016 en dinsdag 20 december 2016. U kunt zich voor één sessie aanmelden.

Wat gaat er gebeuren: tijdens de bijeenkomst krijgt u een overzicht van de belangrijkste thema’s en vragen rond ziekteverzuim en de oplossingen die in de praktijk het beste werken. Denkt u onder andere aan: ziekteverzuimregels, re-integratie 1e en 2e spoor, loon tijdens ziekte, opschorten en stopzetten van loon, deskundigenoordeel van UWV, passend werk, (al dan niet stilzwijgende) wijziging van het werk en de arbeidsvoorwaarden, de loonmaatregel van UWV, verlies van ontslagbescherming, ontslag op staande voet. Ook krijgt u inzicht in de mogelijkheden die het vernieuwde arbeidsrecht biedt om met regelmatig kort verzuim om te gaan. Welke eisen stelt UWV daarbij en wat is het verschil met de beoordeling door de rechter? De bijeenkomst heeft een informatief en interactief karakter. De ontbijtsessie is gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets. Vragen staat vrij.

Voor wie: voor werkgevers, personeelsfunctionarissen, medewerkers HR en HRM en bestuurders.

Locatie: International Office Centre aan de Molenstraat 15 te Den Haag.

Aanmelden: Aanmelding voor een sessie kan via dit formulier: https://www.tavasszy.nl/inschrijving-ontbijtsessies-december-2016/

Om het informatieve karakter van de ontbijtsessie te bevorderen, is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is daarom pas mogelijk na bevestiging van uw plaats.

Parkeren: parkeergarage bij Hilton hotel aan de Mauritskade of Q-Park parkeergarage aan de Torenstraat in Den Haag.

Meer weten over deze bijeenkomst: Bel (070 361 17 17 / 06 22485915) of mail (info@tavasszy.nl) ons.

Over Advocatenkantoor Tavasszy

Advocatenkantoor Tavasszy heeft ruim 20 jaar specialistische ervaring in het arbeidsrecht en in ontslag. Ons slagvaardige kantoor kenmerkt zich door persoonlijke en snelle communicatie en duidelijke advisering. Bij onze advisering wijzen wij u de weg in het woud van regelgeving en vertalen ingewikkeld juridisch taalgebruik naar praktische en effectieve toepassing in úw belang.

Daarnaast brengen we evenwicht in uw situatie, conflict of organisatie. Onder het nieuwe ontslagrecht zal soms eerder en op andere manieren geprocedeerd moeten worden. Ook daarbij zijn we pragmatisch en gaan daarom altijd voor het beste resultaat voor ú. Procederen is namelijk lang niet altijd nodig. Wij bieden oplossingen voor de langere termijn die wij graag met u delen. Daarnaast zijn wij, zeker in het kader van een Ontbijtsessie, benieuwd naar úw ervaringen rond ziekteverzuim.