croissants-698873_1280

Per 1 juli is het arbeidsrecht en het ontslagrecht ingrijpend gewijzigd door de Wet werk en zekerheid (WWZ). Inmiddels zijn we al weer enkele maanden verder. Uit de eerste uitspraken van rechters in ontslagzaken blijkt dat er duidelijk strenger én anders getoetst wordt. Welke ontwikkelingen zijn daarin te zien? Wat zijn uw ervaringen? En welke tips kunnen  we aan ondernemers geven?    

IN ÉÉN ONBIJTSESSIE BENT U OP DE HOOGTE VAN DE BELANGRIJKSTE ONTWIKKELINGEN

Ontbijtsessie Arbeidsrecht voor ondernemers

Wij nodigen u graag uit op donderdag 3 december 2015 voor een informatieve ontbijtsessie bij Advocatenkantoor Tavasszy in Den Haag van 08.00 tot 09.30 uur. Inloop vanaf 07.30 uur.

Wat gaat er gebeuren: tijdens de bijeenkomst krijgt u allereerst een overzicht van de belangrijkste wijzigingen. Het centrale thema dit keer wordt ‘De ‘oogst’ aan gerechtelijke uitspraken onder het nieuwe ontslagrecht‘. De bijeenkomst heeft een informatief en interactief karakter. De ontbijtsessie is gratis en vrijblijvend en verplicht u tot niets. Vragen staat vrij.

Voor wie: voor ondernemers, bestuurders en personeelsfunctionarissen.

Locatie: International Office Centre aan de Molenstraat 15 te Den Haag.

Aanmelden: Aanmelding kan via e-mail: info@tavasszy.nl. Om het informatieve karakter van de ontbijtsessie te bevorderen, is een maximum aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is daarom pas mogelijk na bevestiging van uw plaats.

Graag bij aanmelding de volgende gegevens vermelden: uw naam, functie, bedrijfsnaam, vestigingsplaats en telefoonnummer.

Parkeren: parkeergarage bij Hilton hotel aan de Mauritskade of Q-Park parkeergarage aan de Torenstraat.

Meer weten over deze bijeenkomst: Bel (070 361 17 17 / 06 22485915) of mail (info@tavasszy.nl) ons.

Over Advocatenkantoor Tavasszy

Advocatenkantoor Tavasszy heeft ruim 20 jaar specialistische ervaring in het arbeidsrecht en in ontslag. Ons slagvaardige kantoor kenmerkt zich door persoonlijke en snelle communicatie en duidelijke advisering. Bij onze advisering wijzen wij u de weg in het woud van regelgeving en vertalen ingewikkeld juridisch taalgebruik naar praktische en effectieve toepassing in úw belang.

Daarnaast brengen we evenwicht in uw situatie, conflict of organisatie. Onder het nieuwe ontslagrecht zal soms eerder en op andere manieren geprocedeerd moeten worden. Ook daarbij zijn we pragmatisch en gaan daarom altijd voor het beste resultaat voor ú. Wij bieden oplossingen voor de langere termijn. Wilt u van onze dienstverlening gebruik maken, aarzel dan niet. Advocatenkantoor Tavasszy staat altijd voor u klaar.