Paul Hinfelaar – Hinfelaar Elektrotechniek

Bewerkt-Hinfelaar_uitsnede1920x550_JPM7281

“Bij Attila Tavasszy zit er een persoon achter de professional.”Hinfelaar

Het Haagse familiebedrijf Hinfelaar Elektrotechniek bestaat al zo’n negentig jaar. Aan het hoofd staat Paul Hinfelaar (op de foto links). Hij behoort tot de derde generatie binnen het bedrijf en volgde zijn vader Hans Hinfelaar (op de foto rechts) op.

Hinfelaar Elektrotechniek is al zo’n vijf jaar klant van Advocatenkantoor Tavasszy. Paul Hinfelaar vertelt: “Destijds hebben we gekozen voor de samenwerking met Attila Tavasszy vanwege problemen met zieke werknemers. Tot dat moment hadden we een advocaat waar we niet zo heel veel mee deden.  Onze arbodienst beval ons een goede advocaat voor arbeidsrechtelijke procedures aan. Wij hadden te maken met een relatief hoog aantal zieken binnen onze organisatie, waar wij veel last van hadden. Zo’n drie zaken hebben we tot aan de rechtbank laten voorkomen, waarbij we een advocaat nodig hadden. Daarbij heeft Attila Tavasszy onze zaken behartigd. Hij heeft dit tot volle tevredenheid gedaan. Een rechtszaak is voor ons absoluut een laatste uitweg. In Nederland moet je aan zoveel eisen en plichten voldoen dat de uitkomst eigenlijk nooit positief is.”

“Op het moment dat een conflict uit de hand begint te lopen, schakelen we Advocatenkantoor Tavasszy in. Wij sturen het door ons opgebouwde dossier toe en op dat moment betrekken we Attila Tavasszy erbij tot het eind van het proces. Hij onderscheidt zich op het gebied van snelheid en kwaliteit. Hij is goed bereikbaar en reageert snel en adequaat. Als ik Attila Tavasszy vraag om advies bij een situatie of vraag om even iets op papier te zetten, dan kan ik er eigenlijk wel vanuit gaan dat ik voor het einde van de dag al wel mijn antwoord binnen heb. Daar hechten wij heel veel waarde aan dus dat bevalt ons heel goed.”

“Wij hebben bij Hinfelaar Elektrotechniek zelf geen juridisch adviseur of HR-afdeling in dienst. Wij vinden onszelf te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken, en doen alles in eigen beheer. We hebben zo’n veertig medewerkers in dienst. Om daar een speciale HR-afdeling voor op te tuigen vind ik nu nog te vroeg, maar als we in de toekomst verder groeien dan zullen we dat zeker doen. Op dit moment ben ik zelf dus het eerste aanspreekpunt voor Attila Tavasszy.”

“De relatie tot Advocatenkantoor Tavasszy geschiedt op gelijkwaardige basis. Naast een goede advocaat is Attila ook een aardig persoon. Het hoeft bij hem niet alleen over onze zaken of juridische werkzaamheden te gaan, maar er is ook aandacht voor andere zaken. Er zit nog een persoon achter de professional. Daarom zou ik Attila Tavasszy zeker aan soortgelijke ondernemers aanbevelen. We hebben inmiddels een aantal zaken met Attila meegemaakt. Attila heeft daarbij zijn werk goed gedaan en de voorgelegde zaken goed behandeld. Daarom gaat Advocatenkantoor Tavasszy binnenkort ook onze arbeidscontracten herzien.”