Erkut Özel – Suit Facilities

Website A.Tavassy-1920-_JPM6228

“Wij hebben geen behoefte aan een jurist in dienst, wij hebben genoeg aan Attila Tavasszy!”

Sinds 2013 is Suit Facilities uit Roosendaal cliënt van Advocatenkantoor Tavasszy. Erkut Özel is algemeen directeur van het uiteenlopende bedrijf. Suit heeft 300 mensen in dienst, verdeeld over meerdere bv’s. De grootste tak is het uitzendbureau met voornamelijk flexwerkers. Daarna komt het schoonmaakbedrijf, wat is belast met de reiniging van bussen en treinen in onder meer Noord-Brabant, Limburg en de regio’s Haaglanden en Arnhem. Een voorval bij de schoonmaaktak van Suit vormde de aanleiding om Advocatenkantoor Tavasszy te benaderen.

Erkut Özel: “Ons schoonmaakpersoneel maakte bovengemiddeld veel schades aan de bussen van onze klant. Wij kregen dat in de gaten en wilden daar natuurlijk iets aan doen. Ons verzuimbureau raadde ons Advocatenkantoor Tavasszy aan, dus hebben we hem in de arm genomen. Wij hadden zelf al een brief naar ons personeel gestuurd waarin we aangaven dat we op de schadegevallen zouden letten. We kregen direct reactie van de vakbond dat dat niet mocht, omdat ons personaal dat werk in opdracht van ons uitvoerden. Toen heeft Attila ons geadviseerd over de te hanteren procedure. Hij heeft alles netjes uitgelegd en is bekend met de omgang met de bonden. Zo heeft hij ons ook geadviseerd een personeelsvertegenwoordiging op te richten. Het effect hiervan was dat het personeel zag dat wij er op een goede manier op gingen letten. In 2014 hadden wij dertig procent minder schadegevallen.”

“Na dit voorval hebben we Attila Tavasszy vaker om zijn diensten gevraagd. Wij hebben bijvoorbeeld een infra-bedrijf dat zich bezig houdt met kortlopende projecten. Ik heb daarvoor advies ingewonnen over welke arbeidscontracten daarvoor het meest geschikt zijn. En toen we na overleg de knoop hebben doorgehakt, heeft Attila Tavasszy ook de voorbeeldovereenkomst opgesteld.”

“Toen het echt nodig was, stond Advocatenkantoor Tavasszy ons zelfs bij in de rechtszaal. We hadden een conflict met een onderaannemer wat we gewonnen hebben. In dat soort situaties weet Attila Tavasszy de situatie zo te formuleren, dat het lijkt alsof hij er zelf bij was. Attila is goed bereikbaar, waar hij ook is. Ook ’s avonds en in het weekend en de terugkoppeling is snel.”

“Dankzij Advocatenkantoor Tavasszy hebben wij geen behoefte aan een jurist in vaste dienst, wij hebben genoeg aan Attila Tavasszy. Ik kan hem alles vragen, en als iets niet tot zijn dienstverlening behoort, dan kent hij wel weer iemand die dat wel uitvoert. Hij geeft me echt het gevoel dat hij me graag wil helpen. Onze band gaat verder dan een gewoon contact tussen cliënt en advocaat. Ik vind onze band heel aangenaam en vertrouwd. Attila Tavasszy geeft me het gevoel dat hij mij begrijpt en dat het lijkt alsof hij de dingen meemaakt en niet ik.”