André Kort – Rijswijkse Schouwburg

Website A.Tavassy-1920-_JPM6297

“Het onderscheidend vermogen van Attila Tavasszy bestaat uit effectiviteit, pro-activiteit en inlevingsvermogen.”

rijswijkseschouwburgAndré Kort, Hoofd Bedrijfsvoering van de Rijswijkse Schouwburg, is al bijna vijf jaar cliënt van Advocatenkantoor Tavasszy. “Destijds wilden we een functiehuis opstarten, en een gemeenschappelijke samenwerkingspartner heeft ons geïntroduceerd. De samenwerking beviel en sindsdien werken we samen.”

“Bij de Rijswijkse Schouwburg heb ik de dagelijkse leiding over alle operationele zaken. Wij zijn een 24-uursbedrijf en daar heb ik meteen een heel prettig aspect van de samenwerking met Attila Tavasszy te pakken: zijn bereikbaarheid. Of het nu ’s avonds of in het weekend is, ik kan hem altijd bellen en hij staat dan ook echt voor ons klaar. Hij weet wat er speelt binnen ons bedrijf en reageert daar direct op.”

“En niet alleen reactief, maar ook proactief helpt Attila Tavasszy ons met arbeidsrecht en personeelszaken. Zoals nu, met alle wijzigingen rondom de Wet werk en zekerheid, heeft hij voor ons al uitgezocht wat voor ons van belang is en waar wij op moeten letten.”

“Als wij advies over een bepaald onderwerp nodig hebben, kloppen we bij Attila Tavasszy aan. Hij geeft ons vervolgens zo goed mogelijk advies met alle voors en tegens en samen bepalen we de beste keuze. Omdat hij ons bedrijf zo goed kent weet hij niet alleen de juiste woorden te vinden, maar ook de juiste afwegingen te bepalen. Daardoor zitten we vaak al op één lijn. Verder is Attila Tavasszy namens de Rijswijkse Schouwburg ook contactpersoon voor de gemeente voor bijvoorbeeld de gemeentelijke belastingen.”

“Wij zijn via-via met Advocatenkantoor Tavasszy in contact gekomen, maar andersom werkt het net zo. Als wij eens met een vraagstuk zitten wat niet tot de dienstverlening van Attila Tavasszy behoort, dan weet hij wel een specialist binnen zijn netwerk die ons daarbij kan helpen.”

Een van de doelstelling van Advocatenkantoor Tavasszy is om dejuridiserend te werk te gaan: voor de cliënt zo begrijpelijk mogelijk communiceren, zonder allerlei moeilijke juridische termen. André Kort: “Wij merken dat heel sterk. Vaak kan het in de juridische wereld niet anders, dat is nu eenmaal de manier van weergeven. Maar Attila Tavasszy duidt alles goed en vertaalt het naar ‘Jip en Janneke-taal’.”

“Het onderscheidend vermogen van Advocatenkantoor Tavasszy ten opzichte van andere arbeidsrechtadvocaten bestaat naast de pro-activiteit uit effectiviteit. Dankzij zijn inlevingsvermogen in onze organisatie heeft hij aan een paar woorden genoeg en kunnen we snel overgaan tot actie. Dat werkt heel prettig.”