Bent u ondernemer, werkgever of werknemer en wilt u even van gedachten wisselen met een advocaat? Dat kan via een persoonlijk en vrijblijvend videogesprek. Ook tijdens de Corona crisis zijn wij u graag op een praktische wijze van dienst. Wij adviseren werkgevers en werknemers over arbeidsrechtelijke situaties waar zij mee te maken kunnen krijgen en ondernemers over vraagstukken die zich rond commerciële contracten kunnen voordoen. Onze insteek is om duidelijkheid te geven over de rechtspositie en daarmee te streven naar een praktische en werkbare oplossing.  

Hoe werkt het video spreekuur voor ondernemers, werkgevers en werknemers?

Wanneer u behoefte hebt aan een videogesprek, neemt u eerst op de normale wijze contact met ons op. Dat kan telefonisch via (070) 3 611 717 of via (06) 22 48 59 15. Via e-mail (info@tavasszy.nl) of via het contactformulier op de website (www.tavasszy.nl) is ook mogelijk. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt voor een videogesprek. Daarbij ontvangt u per e-mail een link. Door kort voor het gesprek op deze link te klikken, komt u in het videogesprek. Het is belangrijk dat u dit via de Google Chrome-browser doet. De Google Chrome-browser kunt u hier downloaden. Als alternatief kan bijvoorbeeld ook via Skype overlegd worden. Dat heeft echter een iets mindere kwaliteit.

Een videogesprek kan ook met meer mensen tegelijkertijd worden gevoerd. In dat geval ontvangen meerdere mensen de link voor dat gesprek.

Video conferentie voor business- en serviceclubs en brancheverenigingen

In deze tijd hebben veel mensen behoefte aan informatie en aan overleg over zaken die zich in de eigen organisatie of daarbuiten voordoen. Hierin kunnen wij als overlegpartner een rol spelen via een video conferentie. Overleg met een groep tot ongeveer 12 personen is heel goed mogelijk. Enkele voorbeelden:

  • Een serviceclub zoals Lions of Rotary kan behoefte hebben aan een ‘veilige’ informatieronde voor geïnteresseerde leden of derden.
  • Businessclubs zoals De Haagsche Business Club of andere organisaties elders in het land willen dat hun leden ergens laagdrempelig terecht kunnen bij vragen en voor overleg over de algemene situatie rond het Corona virus. Wanneer een individueel lid persoonlijk wil overleggen, dan kan dat altijd via het eerder genoemde video spreekuur.
  • Branche- of ondernemersverenigingen kunnen behoefte hebben aan een brainstorm sessie over collectieve aangelegenheden.
  • Netwerkclub Flevum Forum Network is actief in Zuid-Holland en Haarlemmermeer. Hier is video overleg en video-netwerken de laatste tijd al helemaal ingeburgerd. Regelmatig vinden ook kennissessies plaats, waarbij ondernemers worden geïnformeerd over de ontwikkelingen rond de Corona crisis en vragen kunnen stellen over hun situatie.

Meer weten?

Neem gerust contact op via het contactformulier of telefonisch (070 – 3611 717).